غذاها و نوشیدنی‌ها در قرون‌وسطی

غذاها و نوشیدنی‌ها در قرون‌وسطی

861
3
اشتراک‌گذاری

غذای روزانه افراد در قرون‌وسطی، به‌ویژه افراد فقیر، شامل کلم، لوبیا، تخم‌مرغ، جو و نان قهوه‌ای بود. گاهی اوقات مردم فقیر گوشت نمک‌سود خوک، پنیر و مرغ و خروس نیز استفاده می‌کردند.

در اروپای قرون‌وسطی، تقریباً اکثر مردم نوشیدنی‌های الکلی و آبجو مصرف می‌کردند. در اروپای آن دوران شیر هم مصرف می‌شد ولی بیشتر افراد جوان بودند که شیر مصرف می‌کردند. اشراف‌زادگان نوشیدنی‌های خود را از کشورهای فرانسه و ایتالیا وارد می‌کردند. این دو کشور از تولیدکنندگان بزرگ نوشیدنی‌های الکلی در قرون‌وسطی بودند.

در قرون‌وسطی شما هرچقدر ثروتمندتر بودید، غذاهای بهتری می‌خوردید. برای ثروتمندان انواع گوشت‌ها محیا می‌شد و گوشت گوزن شکار شده یک غذای اشرافی به‌حساب می‌آمد و در بین ثروتمندان بسیار محبوب بود. ثروتمندان و اربابان فئودال در قرون‌وسطی، گوشت خود را به همراه سس‌های چرب و نان سفید می‌خوردند. نان سفید یک غذای اشرافی در اروپای قرون‌وسطی به‌حساب می‌آمد. اگر شما در کنار دریاها و رودخانه‌ها زندگی می‌کردید، ماهی جزء جیره اصلی غذایی شما به‌حساب می‌آمد. مردمی که در کنار دریاچه‌های کوچک زندگی می کدند، از ماهی‌های کوچک و لاک‌پشت استفاده می‌کردند، درحالی‌که در کنار دریاهای بزرگ و اقیانوس‌ها بیشتر از ماهی‌های نمک‌سود استفاده می‌شد.

گوشت نهنگ و مارماهی در اروپای قرون‌وسطی بسیار محبوب بود. مردم اروپا دوست داشتند ماهی را تازه بخورند ولی دودی کردن و نمک‌سود کردن نیز در بین مردم آن زمان بسیار رایج بوده است. عسل در آن زمان محبوب‌ترین ماده غذایی بود و در پخت انواع غذاها و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شد. مردم اروپا از انواع گیاهان برای درمان بیماری‌ها و تولید انواع نوشیدنی‌ها استفاده می‌کردند. معمولاً غذاهای اروپا در درون مطبخ پخت می‌شد.

3 نظر

  1. خیلی مطلب خوب و مفیدی بود، واقعا هیچ اطلاعی از غذا های قرون وسطی نداشتم، ممنون ازتون، واقعا میشه با سفارش ترجمه و یا پیگیری سایت های خوبی مثل شما مطالب جدیدی خوند

  2.  ممنون از مطالب زیباتون . به نظر من سفر کردن روح آدم  رو زنده میکند من در سفرهایی که  با تور گردشگری به اروپا داشتم سعی کردم غذاهای سنتی و اصیل هر شهری رو امتحان کنم

ارسال یک نظر

12 − 4 =