غذای روزانه افراد در قرونوسطی، بهویژه افراد فقیر، شامل کلم، لوبیا، تخممرغ، جو و نان قهوهای بود. گاهی اوقات مردم فقیر گوشت نمکسود خوک، پنیر و مرغ و خروس نیز استفاده میکردند.
در اروپای قرونوسطی، تقریباً اکثر مردم نوشیدنیهای الکلی و آبجو مصرف میکردند. در اروپای آن دوران شیر هم مصرف میشد ولی بیشتر افراد جوان بودند که شیر مصرف میکردند. اشرافزادگان نوشیدنیهای خود را از کشورهای فرانسه و ایتالیا وارد میکردند. این دو کشور از تولیدکنندگان بزرگ نوشیدنیهای الکلی در قرونوسطی بودند.
در قرونوسطی شما هرچقدر ثروتمندتر بودید، غذاهای بهتری میخوردید. برای ثروتمندان انواع گوشتها محیا میشد و گوشت گوزن شکار شده یک غذای اشرافی بهحساب میآمد و در بین ثروتمندان بسیار محبوب بود. ثروتمندان و اربابان فئودال در قرونوسطی، گوشت خود را به همراه سسهای چرب و نان سفید میخوردند. نان سفید یک غذای اشرافی در اروپای قرونوسطی بهحساب میآمد. اگر شما در کنار دریاها و رودخانهها زندگی میکردید، ماهی جزء جیره اصلی غذایی شما بهحساب میآمد. مردمی که در کنار دریاچههای کوچک زندگی می کدند، از ماهیهای کوچک و لاکپشت استفاده میکردند، درحالیکه در کنار دریاهای بزرگ و اقیانوسها بیشتر از ماهیهای نمکسود استفاده میشد.
گوشت نهنگ و مارماهی در اروپای قرونوسطی بسیار محبوب بود. مردم اروپا دوست داشتند ماهی را تازه بخورند ولی دودی کردن و نمکسود کردن نیز در بین مردم آن زمان بسیار رایج بوده است. عسل در آن زمان محبوبترین ماده غذایی بود و در پخت انواع غذاها و شیرینیها از آن استفاده میشد. مردم اروپا از انواع گیاهان برای درمان بیماریها و تولید انواع نوشیدنیها استفاده میکردند. معمولاً غذاهای اروپا در درون مطبخ پخت میشد.
ممنون از سایت خوبتون و مطالب مفیدی که دارین اروپا قاره ای قشنگ و زیبایی است و پارسال هم با تور تور لحظه آخر به آنجا سفر کردم غذاهای خوشمزه و عالی داشت