دستور پخت ماکارونی و پنیر معروف لئو تولستوی

دستور پخت ماکارونی و پنیر معروف لئو تولستوی

404
0
اشتراک‌گذاری

لئو تولستوی یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان جهان و زاده‌ی کشور روسیه است. همه ما او را با رمان معروف جنگ و صلحش می‌شناسیم. اکثر مردم با رمان‌های او آشنا هستند و او را به کتاب‌هایش می‌شناسند. اما امروز قصد داریم یک دستور پخت ماکارونی خوشمزه از او را برای شما بازگو کنیم تا در مهمانی‌هایتان از آن استفاده کنید و یک دستور پخت بسیار دل‌چسب از یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان جهان را داشته باشید. با شگفتی‌های تاریخ همراه باشید.

لئو تولستوی و همسرش سوفیا

برای درست کردن ماکارونی معروف پنیر لئو تولستوی باید دستور پخت زیر را که توسط استپان اندرویچ در مجله‌ی “کتاب آشپزی” به چاپ رسیده است را مطالعه کنید. این راهنما در سال ۱۸۷۴ میلادی منتشر شد و در آن دستور پخت غذاهای خانواده‌ی لئو تولستوی به چشم می‌خورد. فردی به نام برث کتابی را به خواهرش سوفیا آندریونا هدیه داده بود که بعدها او همسر لئو تولستوی شد. آن‌ها زندگی عاشقانه و دلپذیری با یکدیگر داشتند و ساعت خوشی را در کنار یکدیگر سپری می‌کردند. گفته می‌شود آن دو هرروز غروب خورشید را با یکدیگر نگاه می‌کردند.

اما طرز تهیه ماکارونی بدین گونه است. ابتدا آب را با شعله کم و حرارت پایین به جوش می‌آوریم. سپس ماکارونی را به آب جوشیده اضافه کرده و تا نیم ساعت صبر می‌کنیم. سپس ماکارونی را آب کش کرده و کمی صبر می‌کنیم تا ماکارونی حالت اصلی خود را حفظ کند. سپس یک‌لایه ماکارونی را به ظرف اضافه کرده و بر روی آن لایه‌ای نازک از پنیر پارمزان را قرار می‌دهیم. بر روی پنیر نیز مقداری سبزی‌های معطر و یا سس آن ریخته و دوباره به آن ماکارونی اضافه می‌کنیم. سپس ماکارونی را با دمای بسیار کم بر روی شعله قرار داده و هرچند دقیقه یک‌بار آن را به‌آرامی تکان می‌دهیم. بعد از دم کشیدن به مدت یک ربع صبر کرده تا دما و حرارت خوراک ما رفته و سپس آن را با نوشیدنی‌های تابستانی میل می‌کنیم.

این نوع دستور پخت ماکارونی ترکیبی از یک دستور پخت فرانسوی و روسی است و بعد از انتشار آن بین مردم اروپا محبوبت زیادی پیدا کرد. گفته می‌شد که لئو تولستوی علاقه‌ی بسیار به این خوراک داشته است.

بدون نظر

ارسال یک نظر

4 × یک =